AndLight.dk er en af Skandinaviens største forhandlere inden for belysning. Sortimentet består af designer lamper fra mange forskellige designere. Virksomheden blev grundlagt i 2007 i København, og har siden forhandlet lamper og rådgivet kunder i forbindelse med køb af designerlamper til hjemmet. De mange designere der står bag lamperne hos AndLight.dk kommer fra mange forskellige lande, bl.a. England, Tyskland og Spanien.

Visionen hos AndLight.dk er, at gøre designerlamper let tilgængelige. Endvidere er priserne på lamperne på denne platform også ganske overkommelige. Hos Andlight.dk får du en helstøbt oplevelse, hvor et køb af en lampe ikke blot er et køb af en genstand til hjemmet. Der er selvfølgelig det funktionelle aspekt der bør overvejes ved købet af en lampe, men i høj grad også et spørgsmål om design. Indretning af et hjem kan virkelig afspejle de mennesker, som bor der. Ved at sætte sit eget personlige præg på hjemmet, vil man også få oplevelsen af at føle sig rigtigt hjemme. Derfor har AndLight.dk gjort det nemt at vælge den type belysning, der passer til dig og dit hjem.

Hos AndLight.dk finder du et bredt udvalg af lamper inden for et vælg af forskellige kategorier, herunder bl.a. bordlamper. Hvad enten du er til minimalistiske design og naturlige farver, eller til retro-inspirerede belysningskilder, finder du hos AndLight.dk mere end 50 forskellige designere, der alle har deres eget, unikke syn på lampedesign.

Blandt AndLight.dk’s lampetyper finder du også pendler-lamper, også kendt som hængelamper. Disse lamper hænger typisk over et bord eller midt i et lokale, da de er lavet til at sprede lyset fra alle sider.

Endvidere finder du hos AndLight.dk en række forskellige gulvlamper, børnelamper, LED-lamper og et udvalg af tilbehør. Er du i tvivl om hvilken type lampe der vil passe til dig og din indretning, kan du hos AndLight.dk få masser af inspiration, råd og vejledning.