Sæt nogle manuelle låse på din dør

30 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er mange topmoderne måder, man kan have en lås på ens dør, om man kommer udefra og skal ind, eller man forsøger at komme ud.

Men de gammeldags af slagsen er stadigvæk nogle, der er populære at have, for de er mest af alt tilpasset til de moderne dørtyper, uden de ellers har forandret sig så meget, for der er jo ingen grund til at ændre noget, som der virker helt perfekt.

Forsikringsselskabet er nok også glad for, at du har sat en lås på, hvis der skulle være indbrud, og forhåbentligt er de låse da også så gode, at indbrudstyvene ender med at holde sig væk fra dit hjem eller andet sted, hvor der er låse på.

Måske bliver der ligefrem opfordret til, at man sætter endnu flere manuelle låse på, og det kan da være en idé, uden man skal blive helt så paranoid, som man ser i udlandene, hvor folk virkelig har mange låse på deres døre.

Dörrar

Der kan sættes mange låse på ens døre

De fleste har jo nok en lås, man skal åbne med en nøgle, men når man så er kommet ind, så kan man sætte nogle manuelle låse på døren, foruden at man også lige låser den igen med nøglen.

Det kan være sådan nogle låse, som man helt skal åbne op for, før man kan åbne døren helt, men det kan også være sådan en lås, der gør, at man kun lige kan åbne døren lidt på klem, så vedkommende udefra ikke kan brase ind – også selvom man har beskuet vedkommende med en dørspion.

Så kan det jo også blive for besværligt at åbne de alle de låse hver gang, man skal ud eller have besøg, så man må finde den fine balancegang mellem at have for mange og for få.

Flere Nyheder