Sådan finder du gode parkeringspladser til biler!

21 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Sådan finder du gode parkeringspladser til biler!

Det kan blive en jagt i sig selv at finde en parkeringsplads, specielt hvis man er i den situation, at man har travlt og skal nå et sted hen på et givent tidspunkt.

Derfor er vores første råd til dig, der skal finde en parkeringsplads, at du er i god tid, så du ikke stresser over at finde en parkeringsplads og overser de gode af slagsen.

Det bedste er selvfølgelig altid, at man kender området på forhånd, så man har en idé om, hvor man skal kigge efter parkeringspladser henne, men hvis man ikke kan nå det hjemmefra, så kan man have GPS’en tændt, hvor man nogle gange kan indstille den efter at vise, hvor der er parkeringsområder.

Ellers lyder et godt råd at tænke lidt ud af boksen, for er man i kamp med mange andre mennesker om at finde parkeringspladser de samme steder, så tag en chancen og cirkulér lidt omkring i nærområdet for at finde et sted at holde.

Eventuelt kan man sætte de andre passagerer i bilen af, mens man leder videre, og dette gør man så ved at køre i større og større cirkler fra området, så man ikke overser nogle muligheder – dog skal man så måske regne med at skulle gå lidt, men det er jo værd at tage med. Specielt hvis man finder et sted at parkere gratis.

Men tjek altid lige efter, om du egentlig må holde der, og hvad reglerne siger for parkering på det givne sted. Det kan jo være et privat område, eller du holder for tæt på en vej.

Hvis det er muligt, så tag en bil, der er nem at manøvrere i, nem at dreje og til at komme omkring med, så du for eksempel kan komme omkring i de små gader, hvis du virkelig skal lede sære steder efter parkering.

Sådan en bil kan du jo finde her for eksempel: Biltorvet.dk.

Flere Nyheder