Fordelene ved maling af dit badekar

01 november 2021 Steffen Hansen

advertorial

Du har måske aldrig før hørt om, at man kan få malet sit badekar? Det kan man, og resultaterne kan være ret så pæne. Det giver dit badeværelse et løft, og gør rengøringen betydelig nemmere for dig. Læs videre omkring fordelene ved maling af badekar i dette indlæg. 

 

 

1. Det er en billigere løsning

Hvis du har længe gået og overvejet, om du skal have et nyt badekar, så kan re-emaljering spare dig penge. Et nyt badekar kan godt være temmelig dyrt, særligt hvis du skal have speciallavet et til dit badeværelse. Med re-emaljering bliver den gamle emalje fjernet eller slebet ned, hvortil der bliver påført en ny emalje med spraymaling. 

 

2. Nemmere rengøring

Hvis dit badekar har været plaget af gammelt indtørret snavs, sæberester eller har en masse kalkstriber, så kan en ny emalje blive nødvendigt. Badekar skal vedligeholdes, hvis man gerne vil sikre, at den har en glansfuld overflade, og en flot finish. Hvis dit badekar for længst har mistet alt dette, så kan du overveje at få den re-emaljeret. Det vil gøre rengøringen meget nemmere for dig. Du har sikkert brugt en masse tid på at fjerne kalken med en masse forskellige behandlingsmetoder. Men med re-emaljering kan du få bugt med kalkstriberne og de andre ting. 

 

3. Hvem kan udføre dette?

Som udgangspunkt skal du henvende dig til professionelle, der har det rette maling til badekar. Det er nemlig ikke almindelig maling, som man bruger. Det er et stof, der hedder polyuretan, som man anvender til emaljering af badekar. Det er den samme stof, som man også bruger, hvis man skal have emaljeret sin håndvask. Du kan godt selv udføre maling af badekar, men det kan godt koste en del at investere i. Derfor kan det være en god idé, at du overlader denne behandling til professionelle, der har forstand på, hvad de gør. 

Flere Nyheder