Flotte vipper med mascara

13 november 2020 Astrid Pedersen

Drømmer du om længere, tættere eller mere fyldige og buede vipper? Så kan du faktisk gøre drømmen til virkelighed med mascara. Moderne mascara anno 2020 er langt mere funktionel end de klat mascaraer du måske kender fra din tidlige ungdom. Når du køber mascara den dag i dag, kan du vælge, hvilken funktion den skal have, og dermed skabe præcis de øjenvipper du ønsker dig.

Smukke buede vipper med mascara

Er du så heldig at være udstyret med lange, flotte vipper, kan du med fordel gøre dem endnu flottere med en lækker bue effekt. Til dette formål kan du vælge en mascara særligt fremstillet til dette formål. En mascara til buede vipper har en særligt cremet konsistens og er tillige udstyret med en special designet buet børste. Med en sådan mascara kan dine vipper få den eftertragtede bue uden at du behøver at bruge en vippebukker.

Få fyldige og tætte vipper med mascara

Mangler dine vipper volumen kan du bruge en særligt fed mascara som tilføjer et ekstra lag af fylde til hvert enkelt vippe hår. På den måde kan du skabe illusionen om særligt tætte vipper – for et mere intenst look.

Gør vipperne længere med mascara

Flere mascara typer er forsynet med ekstra fibre, som klæber til vippe hårene og tilfører ekstra længde. Med en sådan mascara kan du få lange, sensuelle vipper og samtidig opnå tæthed og fylde. Et sikkert valg for dig med sparsomme øjenvipper.

Skal jeg vælge en vandfast mascara?

Vil du gerne kunne have din mascara på i svømmehallen, eller vil du gerne undgå at din mascara løber hvis det regner? Så kan du med fordel vælge en vandfast mascara variant, med mindre du bruger kontaktlinser eller har tendens til allergi. Du kan læse meget mere om mascara, og finde den rette mascara på sephora.dk

Flere Nyheder