Flotte firmagaver giver glade medarbejdere

18 april 2021 Astrid Pedersen

Der er mange gode traditioner i danske virksomheder. En af dem er at lade medarbejderne vide, at man sætter pris på dem ved at betænke dem med gaver i løbet af året.

Mange virksomheder og organisationer viser deres værdsættelse af de ansatte i form af eksempelvis firmajulegaver. Disse uddeles traditionelt i forbindelse med virksomhedens juleafslutning hvor alle mødes til gløgg og æbleskiver inden der tages hul på juleferien og alle går hver til sit.

En klassisk firmajulegave kan bestå af en lækker julekurv fyld med alt godt til ganen. En julekurv kan indeholde kaffe, te, chokolade, konfekt, lakrids, nødder, mandler og andet knas samt eventuelt øl og vin eller måske lækre artikler til selvforkælelse.

Tanken bag en julekurv er at man skal kunne dele den med familien i den søde juletid hvor alle samles fra nær og fjern. Men i disse dage hvor det absolut ikke er sikkert at vi kan samles fra nær og fjern virker julekurven ikke som det oplagte valg til en firmajulegaver. Og da det så langt fra er alle virksomheder som holder liv i traditionen med juleafslutninger er det måske på høje tid at tænke ud af boksen hvad angår firmajulegaver.

Hvordan giver jeg mine medarbejdere firmajulegaver i 2021?

Du behøver dog ikke helt at sløjfe ideen med at begave dine medarbejdere. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre ad andre kanaler – for eksempel de digitale af slagsen.

Hos Julefabrikken ApS finder du flotte firmajulegaver til medarbejderne. Julefabrikken ApS præsenterer Your Gift Gavekort, et koncept som lader medarbejderne selv vælge mellem de mange lækre gave artikler på Julefabrikken ApS’ hjemmeside, inden for en priskategori du selv fastsætter.

 Forkæl en medarbejder med en firmagave fra Julefabrikken ApS ved hjælp af det smarte Your Gift Gavekort – det nemt, hurtigt, og med fuld tilfredsheds garanti! Læs mere på julefabrikken.dk.

Flere Nyheder