Find flotte børneure fra Lorus online

18 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Ønsker din søn eller datter sig brændende et flot og farvestrålende armbåndsur? Så bør du kaste et blik på de flotte ure af mærket Lorus.

Hvorfor skal jeg købe et Lorus ur til mit barn?

Lorus ure er ikke baren armbåndsure. Det er armbåndsure i top kvalitet, designet og fremstillet særligt med det unge publikum for øje.

Siden 1982 har Lorus formgivet og produceret lækre ure som egner sig særligt til børn, idet de for det første er små i størrelsen, for det andet kan holde til lidt af hvert. Du kan trygt give dit barn et Lorus ur på selv om den står på leg og aktiviteter dagen lang.

Lorus ure er forsynet med såvel holdbare remme, for de flestes vedkommende i blød gummi eller slidstærk silicone, som med holdbare og solide urkasser fremstillet i hård plast.

image

Til de allermindste kan du finde armbåndsure i pastelfarver med søde og sjove motiver, for eksempel fra fodboldens, fabeldyrenes eller fremtidens verden. Til det lidt større barn kan du vælge et mere stilfuldt Lorus ur med et lidt mere voksent udtryk, uden at det dog bliver kedeligt. Og endelig finder du faktisk også ure til voksne fra Lorus.

Hvor kan jeg bestille Lorus ure online?

Det danske smykke hus Carat Diamanter er autoriseret forhandler af Lorus ure, og kan stolt præsentere et velassorteret udvalg af børneure – samt et enkelt voksen ur – i den online shop.

Når du køber ure fra Lorus eller andre brands hos Carat Diamanter er dit produkt selvfølgelig omfattet af garanti. Du kan få byttet eller repareret dit Lorus ur i en af Carat Diamanters mange fysiske forretninger rundt omkring i Danmark. Og der følger selvfølgelig ægtheds certifikat samt etui til uret med når du køber dit Lorus ur hos Carat Diamanter.

Klik ind på caratdiamanter.dk og find det rette Lorus ur.

Flere Nyheder