Få hjælp til tandpleje hos din lokale tandlæge

16 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Det er vigtigt at holde tænderne ved lige – i hvert fald hvis man gerne vil slippe for gebis. Når først mælketænderne er udskiftet med et blivende tandsæt skal vi ikke regne med at få nye tænder hvis de gamle går itu. Og derfor er grundig tandpleje nødvendig.

Hvor kan jeg få den bedste tandpleje i Vallensbæk?

Har du brug for hjælp til at holde bisserne sunde og smukke – og er du bosat på den københavnske vestegn? Så kan du med fordel opsøge den velrenommerede tandlægeklinik Tandlæge Mille Kjær.

Tandlæge Mille Kjær har til huse centralt på Vallensbæk Strandvej, tæt på offentlige transportmidler og med gode parkeringsmuligheder i nærheden af klinikken.

Hos Tandlæge Mille Kjær vil du blive budt velkommen af dygtige og veluddannede tandlæger, klinik assistenter og tandplejere som har mange års erfaring inden for tandpleje og en stor passion for deres erhverv. Som ny klient i klinikken vil du få tilbudt en grundig og tilbundsgående undersøgelse af tænder og tandkød – eventuelt med røntgenbilleder og en ultralyd undersøgelse – for at afdække eventuelle tilløb til diverse sygdomme eller lidelser.

image

Du vil få renset og poleret tændernes emalje hvilket forebygger opbygning af plak og tandsten. Og du får selvfølgelig super kvalificeret rådgivning angående tandpleje i hverdagen med på vejen.

Hvad kan Tandlæge Mille Kjær hjælpe med?

Foruden tandpleje og forebyggelse af tandlidelser kan du hos Tandlæge Mille Kjær også få hjælp hvis skaden er sket. Har du været så uheldig at pådrage dig et hul i en tand kan tandlægen hjælpe med at rense og lappe hullet ved hjælp af en fyldning i plast.

Er kronen på din tand voldsomt beskadiget kan denne fjernes og erstattes med en kunstig én af slagsen. Og er hele tanden ødelagt kan Tandlæge Mille Kjær hjælp med isættelse af tandimplantat.

Bestil til hos Tandlæge Mille Kjær på milletand.dk.

Flere Nyheder