Hvis du sætter pris på at have et stort økonomisk råderum, når du shopper, er det vigtigt, at du tager alle muligheder for besparelser og rabatter med i betragtning. Dette kan du for eksempel gøre ved at tjekke prisen på varerne med prissammenlignings sider, eller du gå efter butikker med udsalg eller særlige tilbud. Du kan også vælge at benytte dig af det store udvalg af rabatkoder, som udbydes af rigtig mange webshops og online service udbydere, for eksempel webzines.

Få mere for pengene med en rabatkode

Rabatkoder kan skaffe dig endnu større besparelser. Med en rabatkode kan du opnå besparelser på typisk 10 – 15%, men også af og til højere, afhængig af tilbuddet. De fleste online shops udbyder fra tid til anden rabatkoder af varierende størrelser. Især i forbindelse med oprettelse af nye kunder eller tilmelding til shoppens mailing liste udstedes der som standard en rabatkode, som kan anvendes ved den første bestilling i shoppen. En rabatkode består som regel af en unik tal- og bogstav kombination, som kun kan bruges én gang. Du indløser din rabatkode ved at indtaste – eller copy paste – den ind i et dertil indrettet tekstfelt, som typisk befinder sig på den side, hvor du tjekker dine varer ud – lige inden betaling. Rabatten modregnes så det skyldige beløb, og du har dermed opnået endnu en god besparelse på dine varer.

Rabatkoder online – altid aktuelle og opdaterede

Hvis du har brugt den rabatkode, du fik til en online shop – for eksempel Zalando, Boozt, eller Stylepit – i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller oprettelse som kunde, kan den desværre ikke bruges mere. Og hvis den har overskredet sidste holdbarheds dato, er den ligeledes ugyldig. Så er det heldigt, at du på rabatkodeautomaten.dk kan finde et stort udvalg af aktuelle rabatkoder til danske og internationale webshops, for eksempel Zalando, Boozt eller Asos.