Få en klassiker ind i hjemmet

01 september 2019 Michelle Løhde Nielsen
Få en klassiker ind i hjemmet

FlowerPot serien af Verner Panton er en serie af lamper, der stammer helt tilbage fra 60’erne. Det er en klassisk og ikonisk lampe, der stadig sælges den dag i dag med stor begejstring. 

Den store popularitet omkring FlowerPot skyldes især, at Verner Pantons unikke sans for farver og former i høj grad kommer til udtryk i lampen. Med sine to halvcirkelformede kugler der hænger overfor hinanden, udstråler lampen kvalitet og et design, der passer lige så godt ind i nutidens stil som tilbage i 60’erne. Diameteren af den øverste kugle er det dobbelte af den nederste, hvilket skaber en perfekt balance og harmoni. 

Skab det udtryk du ønsker i dit hjem 

I denne fantastiske serie af lamper finder du et væld af forskellige farver og materialer, og der er derfor rig mulighed for, at du kan skabe lige netop det udtryk, du ønsker i dit hjem. Den farverige lampe fyldt med liv og humør findes efterhånden i flere og flere hjem, men med de forskellige valgmuligheder bliver det pludselig muligt at skabe et personligt og unikt udtryk. 

Find en FlowerPot der passer til din stil og indretning

Hvis du gerne vil have fingrene i en skøn FlowerPot, så bør du klikke ind på https://andlight.dk/shop/verner-panton-flowerpot-635c1.html. Her finder du nemlig et stort udvalg af denne ikoniske lampe, hvor du netop kan vælge imellem forskellige farver og materialer, så du kan finde den, der passer bedst til din stil og indretning. Udvalget byder desuden både på bordlamper og pendler – alle med det populære design og form. 

I forhold til farver kan du vælge imellem blå, grøn, grå, gul, hvid, messing og rød. Derudover kan du vælge, om din FlowerPot skal være i messing/guld/nikkel eller aluminium/stål/metal. 

Gå på opdagelse i deres udvalg og find frem til den Verner Panton FlowerPot, der passer bedst til dit hjem. 

Flere Nyheder