Er du i gang med at renovere eller bare indrette dit hjem bedre? Måske kan du bare lide at holde dit hjem pænt, og så er f.eks. en afslibning af de slidte og ridsede gulve noget, der kan shine hjemmet op. Lakken kan være slidt af og med en slibning og efterbehandling kan dine gulve komme til at se flotte og nye ud.   

Pris

Nogle gulvfirmaer giver en fast pris på behandlinger af gulv, hvilket kan undre da behandlingen af gulvet er afhængig af, hvor slidt det er samt gulvtypen, og hvad du som kunde ønsker som resultat. GulvKanonen opererer ikke med faste priser, men vurderer fra sag til sag og starter med en telefonsamtale om, hvad du gerne vil have, og hvordan dit gulvs stand er. Det er også altid muligt at få besøg af en gulvmand til en vurdering. De kan give dig et tilbud gratis og uforpligtende – uden skjulte gebyrer eller efterregninger. Selv om de har travlt, kan de give en dato for opgaven med det samme. Hvis der opstår uforudsete komplikationer, vil det altid være GulvKanonen, der tager sig af det. 

GulvKanonen er et gulvfirma med mere end 10 års erfaring, der yder deres service i hele landet. De har professionelle gulvfolk, der kan garantere godt håndværk og et godt øje. Der er meget konkurrence inden for gulvfaget, især i København, og GulvKanonen holder deres priser på et rimeligt niveau, men går aldrig på kompromis med kvaliteten. De behandler gulvene som var det i deres eget hjem og rydder pænt op efter sig. 

Det er dyrt at bo i København, men GulvKanonen tilbyder rimelige priser til boligejere, der endda kan forhøje værdien af deres lejlighed eller hus, hvis I evt. overvejer at sælge boligen. 

 

Anmeldelser

Med gode anmeldelser på Trustpilot kan man se, at de arbejder for at gøre kunderne tilfredse, da det er det, de lever af. De laver for øvrigt ikke andet end at høvle, slibe og efterbehandle gulve, så det er i høj grad deres speciale.