Er ringe til kvinder altid til kvinder?

07 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Vi lever efterhånden i en tidsalder, hvor det med køn nærmest er blevet noget med en opfattelse, end det er noget, som vi bliver dikteret fra fødslen.

Alle mennesker har lov til at føle sig som det køn og individ, som de har lyst til, men det kan nogle gange være svært at ændre på de biologiske betingelser, som vi er blevet udstyret med fra fødslen.

Så kan man gøre en del for at ændre dette via operationer med videre, så man ikke bare ligner det køn, man gerne vil være, men så man også retter på nogle af de betingelser, som man er blevet udstyret med, da man blev født.

Dette kan bestemt være med til at gøre, at man bevæger sig mod at være et andet køn, men den totale forandring vil nok altid udeblive, da der altid vil sidde noget ved, fra da man blev født.

Og så er der jo dem, der gerne vil være en blanding eller et intetkøn.

Man kan kønsbestemme ringe?

Netop sådan noget med ringe har gennem tiden været køns-specifikt på samme måde, som det er det med kjoler, og som man ser det stillingsbetegnelser, hvor man ofte slutter det på -mand eller -kvinde, eller man bare opfatter det som et bestemt køn, når man hører en betegnelse for et job for sig.

Derfor kan man spørge, om ringe til kvinder egentlig kun betyder ringe til kvinder, der er født som kvinder, eller det også er for mennesker, der føler sig som kvinder eller er blevet opereret om til kvinder?

Og hvad med mænd, og dem der identificerer sig som mænd? Skal de ikke også have lov til at have ringe til kvinder på, hvis de har lyst til det?

Hvad hvis man skifter køn, efter man havde fået sig ringe til kvinder, skal man så aflevere dem tilbage?

Flere Nyheder